امروزه پیشرفتهای زیادی در زمینه درمان موهای آسیب دیده صورت گرفته است. با توجه به اینکه حفظ سلامت و زیبایی ظاهری موها از اهمیت زیادی برخوردار است و میتواند تاثیر زیادی در استایل ظاهری افراد داشته باشد، در نتیجه انتخاب بهترین تکنیک تراپی مو از اهمیت زیادی برخوردار است. کلیه این تکنیکها به ترمیم و زیباسازی موها کمک میکنند. اما هر یک کاربرد به خصوصی دارند و برای نوع خاصی از موهای آسیب دیده مورد استفاده قرار میگیرند. پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی دو مورد از رایجترین و محبوبترین انواع تراپی مو هستند. ممکن است شما نیز جزو آن دسته از افرادی باشید که بین انتخاب یکی از این دو تکنیک سردرگم شده باشید و نمیتوانید تشخیص دهید که کدام مورد برای شما بهتر است. ما در این مقاله از فروشگاه فتحی کراتین به شما کمک میکنیم تا به صورت جامع و تخصصی با تفاوت بوتاکس تراپی با پروتئین تراپی آشنا شوید و با معرفی مزایا و معایب هر کدام شما را برای انتخاب هوشمندانهتر راهنمایی خواهیم کرد. روشهای تراپی مو تنها به این دو تکنیک خلاصه نمیشوند. برای آشنایی با سایر روشهای تراپی مو و مزایا، معایب و کاربرد هر روش، مقاله تراپی مو چیست؟ را مطالعه کنید.
شاید برخی از افراد تصور کنند که انواع روشهای تراپی مو به منظور صاف و درخشان کردن موها مورد استفاده قرار میگیرند. اما باید عنوان کنیم که این تصور کاملاً اشتباه است. تکنیکهای تراپی مو از جمله پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی در قدم اول احیا، بازسازی و ترمیم موها را مورد هدف قرار میدهند و شلاقی و صاف کردن موها جزو اولویتهای بعدی قرار دارد. حال اگر میخواهید بدانید که تفاوت بوتاکس تراپی با پروتئین تراپی چیست و بعد از درمان چه نتیجهای ارائه میدهند در ادامه مقاله ما را همراهی کنید.
پروتئین تراپی مو چیست؟
پروتئین یکی از مهمترین اجزا و ترکیبات طبیعی در ساختار مو است که نقش مهمی در سلامت مو دارد. در صورتی که بافت مو با کمبود پروتئین مواجه شود مو ظاهر ناخوشایندی پیدا خواهد کرد. عواملی مانند عدم مراقبت اصولی و صحیح از مو، استفاده مکرر از رنگ مو و دکلره، آلودگی هوا و … باعث از بین رفتن پروتئین مو میشود. علاوه بر این موارد تغذیه و سبک زندگی افراد نیز میتواند سطح پروتئین مو را تحت تاثیر قرار دهند. در نتیجه کمبود پروتئین از رشد کافی مو جلوگیری میکند و تاثیرات منفی بر زیبایی مو خواهد داشت. در پروتئین تراپی مو از پروتئینها و آمینواسیدها برای تغذیه و ترمیم ساختار مو استفاده میشود تا علاوه بر حفظ رطوبت مو مواد مغذی موردنیاز مو نیز تامین گردد. از جمله کاربردها و مزایای پروتئین تراپی مو میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- افزایش حجم مو
- پیشگیری از ریزش مو
- ترمیم و تقویت موهای آسیب دیده
- بهبود سلامت فولیکولهای مو
- برطرف کردن خشکی و وزی مو
- بازگرداندن خاصیت ارتجاعی موها
در صورتی که ریزش مو شما را کلافه کرده یا از نازکی و کم حجمی موهای خود ناراضی هستید میتوانید با استفاده از پروتئین تراپی به تقویت و احیای رشد فولیکولهای موی خود کمک کنید. این تکنیک تراپی مو میتواند موهایی براق و درخشان به شما هدیه دهد. کیفیت نهایی پروتئین تراپی به کیفیت متریال مصرفی، تخصص انجام دهنده پروتئین تراپی و رعایت اصولی مراقبتهای پس از درمان بستگی دارد. پس حتما خدمات تراپی مو را در مراکز تخصصی و معتبر انجام دهید و برای خرید محصولات پروتئین تراپی مو به اصالت و کیفیت محصول توجه کنید. برای آشنایی بیشتر با کلیه مراحل، مزایا و معایب پروتئین تراپی مطالعه مقاله پروتئین تراپی مو چیست؟ را به شما پیشنهاد میکنیم.
بوتاکس تراپی مو چیست؟
در بوتاکس مو برخلاف بوتاکس صورت هیچگونه تزریقی انجام نمیگیرد. نامگذاری این تکنیک به این علت است که مشابه بوتاکس صورت حالت شکنندگی مو را از بین میبرد و آن را صاف، نرم و پرتر میکند. این نوع تراپی مو باعث حالت دهی عمیق موها میشود و برای افرادی که موهای فر طبیعی دارند یا به دفعات زیاد موهای خود را رنگ و دکلره کردهاند یا در هوای مرطوب و شرجی زندگی میکنند و دوست ندارند موهایشان حالت وزی داشته باشد مناسب است. ترکیبات مواد بوتاکس مو شامل اسید آمینه، اسید گلیوکسیلیک، کلاژن، ویتامین E و B5 و … است. این ترکیبات یک لایه محافظ روی ساختار مو ایجاد میکنند. این لایه وز مو را کاهش داده و مو را ترمیم میکند و باعث کاهش ریز مو نیز میشود. در واقع همانطور که در بوتاکس صورت فیلر بخشهای دارای چین و چروک را پر میکند مواد بوتاکس مو نیز شکافهای فیبر مو را پر میکنند و ظاهر شاداب تری به موها میبخشند. برای آشنایی با نحوه انجام بوتاکس مو، مزایا و معایب و سایر اطلاعات تکمیلی در خصوص این تکنیک تراپی مو مقاله بوتاکس تراپی مو چیست؟ را مطالعه کنید.
بررسی تفاوت بوتاکس تراپی با پروتئین تراپی
برای اینکه بتوانیم مقایسه جامعی بین این دو تکنیک انجام دهیم باید تفاوت بوتاکس تراپی با پروتئین تراپی را از کلیه زوایا مورد بررسی قرار دهیم. این دو نوع تراپی مو از نظر هزینه، ماندگاری و نوع متریال و … با یکدیگر تفاوت دارند. در ادامه به صورت جداگانه به بررسی هر کدام از یک موارد مهم برای انتخاب و خرید مواد تراپی مو میپردازیم.
تفاوت هزینه پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی مو
مهمترین فاکتورهایی که در هزینه بوتاکس تراپی و پروتئین تراپی مو تاثیرگذار هستند میزان آسیب مو، نوع مو، حجم و اندازه مو و نوع و کیفیت مواد مصرفی است. اما به طور کلی هزینه خرید بوتاکس مو بیشتر از مواد پروتئین تراپی است. البته مرکزی که برای انجام خدمات به آنجا مراجعه میکنید نیز میتواند یکی از عوامل مهم در تعیین هزینه خدمات تراپی مو باشد. در واقع با توجه به کیفیت خدمات دریافتی و میزان تجربه و مهارت فردی که بوتاکس تراپی یا پروتئین تراپی را برای شما انجام میدهد این هزینه متغییر خواهد بود. شما میتوانید برای مشاهده قیمت و خرید محصولات تراپی مو وارد فروشگاه ما شوید.
تفاوت ماندگاری پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی مو
ماندگاری هر دو تکنیک تراپی مو تقریبا یکسان است. اما در برخی موارد در شرایط مشابه ممکن است میزان ماندگاری و اثر حفاظتی پروتئین تراپی مو نسبت به بوتاکس تراپی مو سریعتر از بین برود .در واقع هر دو روش تقریبا بین ۹ الی ۱۴ ماه ماندگاری دارند. البته نوع مراقبتهای پس از درمان، جنس مو، میزان آسیب مو و شرایط آب و هوایی و جوی محیط زندگی، استفاده از ابزارهای حرارتی و … میتواند مدت زمان ماندگاری این تکنیکها تحت تاثیر قرار دهد. بهترین راه برای مراقبت از هر دو روش تراپی استفاده از شامپو و ماسک مو های فاقد سولفات است، شما میتوانید برای خرید شامپو بدون سولفات اورجینال و یا ماسک مو بدون سولفات آرگان اورجینال به فروشگاه ما مراجعه کنید و در صورتی که به راهنمایی نیاز دارید با کارشناسان ما در تماس باشید.
تفاوت میزان احیای مو در پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی مو
بوتاکس تراپی مو قدرت بیشتر در احیای موها دارد. به همین دلیل اگر موهای زبر، وز و خشنی دارید این تکنیک احیای مو برای شما مناسبتر خواهد بود. همچنین بوتاکس مو قادر است با سرعت بیشتری احیای موهای شما را انجام دهد. پروتئین تراپی از طریق پر کردن پروتئینهای از دست رفته مو به لختی و انعطافپذیری آن کمک میکند. اما بوتاکس مو ترکیبی از مواد مغذی را برای احیا و جوانسازی مو مورد استفاده قرار میدهد. پروتئین تراپی میتواند موهای شما را آبرسانی و شاداب کند اما بوتاکس مو بیشتر جنبه احیا دارد. علاوه بر این موارد پروتئین تراپی در کنار احیای مو به صاف شدن موها نیز کمک میکند اما در بوتاکس اینطور نیست و تنها احیای عمیق مو انجام میگیرد. البته در نظر داشته باشید که روشهای دیگری برای تراپی موهای آسیب دیده وجود دارد که هر کدام برای ویژگیهای متفاوتی دارند، برای آشنایی به یکی از روش های نوین و کارآمد برای تراپی، مقاله پلکس تراپی مو و درمان موهای آسیب دیده را مطالعه کنید.
تفاوت مواد به کار رفته در پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی مو
موادی که برای انجام بوتاکس و پروتئین تراپی مو مورد استفاده قرار میگیرند با یکدیگر متفاوت هستند. این تفاوت به این صورت است که مواد پروتئین تراپی حاوی ترکیبات پروتئینی مانند کراتین و مواد بوتاکس مو حاوی اسید آمینه، لیپید و پروتئین هستند. تمرکز پروتئین تراپی مو روی تامین رطوبت از دست رفته مو است. اما بوتاکس تراپی مو لطافت و حالتپذیری اولیه مو را به آن بازمیگرداند.
تاثیر و تفاوت پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی روی مو چیست؟
در پروتئین تراپی هدف تغذیه و ترمیم موهای آسیب دیده و بهبود و استحکام بافت و در بوتاکس تراپی هدف احیای سلامت طبیعی، حجم و درخشش مو است.
- در صورتی که دچار موخوره هستید و یا از این بیماری مو وحشت دارید پیشنهاد میشود مقاله موخوره چیست و روشهای پیشگیری از آن را مطالعه کنید.
تفاوت نحوه انجام پروتئین تراپی و بوتاکس مو
مدت زمان لازم برای انجام بوتاکس تراپی و پروتئین تراپی مو با توجه به حجم و اندازه مو متغییر خواهد بود. اما به طور کلی انجام بوتاکس تراپی احتیاج به مدت زمان بیشتری خواهد داشت.
برای صافی مو پروتئین تراپی مناسب است یا بوتاکس تراپی؟
تکنیکهای تراپی مو به عنوان اولین اولویت به احیا و ترمیم موهای آسیب دیده کمک میکنند. در بین دو تکنیک بوتاکس تراپی و پروتئین تراپی نیز پروتئین تراپی قدرت صافکنندگی بیشتری دارد. پس اگر موهای تقریبا سالمی دارد و تراپی موها را با هدف صاف کردن مو انتخاب کردهاید پروتئین تراپی گزینه بهتری نسبت به بوتاکس مو برای شما خواهد بود. البته این بدان معنی نیست که پروتئین تراپی هیچگونه احیایی انجام نمیدهد. بلکه این روش احیای متوسطی را در کنار یک صافی قابل قبول به شما ارائه خواهد داد. اما بوتاکس تراپی از طریق تامین مواد مغذی مو برای ترمیم موهای آسیب دیده مناسب است. البته این روش نیز میتواند تا حدودی موها را صاف کند.
- در صورتی که تمایل به صاف کردن موهای خود به صورت لخت و شلاقی هستید انتخاب کراتین تراپی مو برای شما بهترین گزینه میباشد. اما در صورتی که تمایل دارید تا علاوه بر صافی مو، سلامت موهای خود را بهبود دهید پروتئین تراپی روش مناسبتری است.
پروتئین تراپی بهتر است یا بوتاکس مو؟
در قسمتهای قبلی مقاله به معرفی هر دوی این تکنیکها پرداختیم و آنها را با یکدیگر مقایسه کردیم. حال قصد داریم در این بخش به یک نتیجهگیری کلی برسیم که کدام نوع تراپی مو گزینه بهتری است. در واقع پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی هر یک برای کاربرد بخصوصی تاثیرگذاری بیشتری دارند. به همین دلیل نمیتوانیم یکی از این تکنیکها را بر دیگری ترجیح دهیم. اما میتوانیم کل مطالب مقاله را در نکات زیر خلاصه کنیم تا بتوانید در تصمیمگیری و انتخاب بین بوتاکس مو و پروتئین تراپی مو هوشمندانهتر عمل کنید.
- صافکنندگی تکنیک پروتئین تراپی مو نسبت به بوتاکس تراپی بیشتر است. پس اگر به دنبال موهای صافتر هستید، روش پروتئین مو انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.
- اگر خواستار ترمیم و احیای موهای آسیب دیده، خشک و شکننده خود هستید بوتاکس تراپی نسبت به پروتئین تراپی قابلیت احیای بیشتر و بهتری دارد وسلامت ساقه و ریشه موهای شما را تضمین میکند.
پس برای اینکه بین بوتاکس تراپی و پروتئین تراپی مو بهترین انتخاب را داشته باشید باید ابتدا مشکل اصلی موهای خود را شناسایی کنید. ما به شما توصیه میکنیم که در این زمینه حتما از متخصص مو و آرایشگر خود کمک بگیرید و از آنها راهنمایی بخواهید.
خرید محصولات پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی
در بوتاکس تراپی و پروتئین تراپی مو کراتین و پروتئین از دست رفته مو با استفاده از مواد بوتاکس و پروتئین به مو اضافه میشوند. به همین دلیل مراقبت از این موها احتیاج به توجه و ظرافت بیشتری دارد. بدر نتیجه باید در انتخاب شامپو مناسب مو نیز توجه زیادی داشته باشید. کلیه شامپوها دارای سولفات هستند. سولفات ترکیبی است که باعث کف کنندگی شامپو میشود و رطوبت و کراتین طبیعی مو را از آن میگیرد. در نتیجه استفاده مداوم از آن باعث خشکی، شکنندگی و زبری مو خواهد شد. اما شامپوهای بدون سولفات موها را با ملایمت تمیز میکند و به ساختار کراتین مو نیز آسیب وارد نمیکند و در عین حال نیز چربیها و آلودگیها را از بین میبرند. در نتیجه استفاده از این شامپو برای موهای بوتاکس و پروتئین شده باعث افزایش ماندگاری آنها خواهد شد. شما عزیزان میتوانید بهترین برندهای تولیدکننده شامپو بدون سولفات و سایر محصولات مراقبتی مو مانند روغن مو که پس از انواع تراپی مو مورد استفاده قرار میگیرند را در لیست فروش محصولات پروتئین تراپی و بوتاکس تراپی فروشگاه ما مشاهده کنید.